🎨Profesyonel Grafik/Tasarım Hizmetleri💙

RIWE

üye

Riwe design ile fark yaratın!
İlgi çekici profesyonel bütçenize uygun logo, profil fotoğrafı, forum konu tasarımı, wallpaper, banner veya istediğiniz herhangi bir çalışma 😊

21115

ÖRNEK ÇALIŞMALAR
Bionluk ilanım
Mockup'taki logolar renklidir mockup beyaz olduğu için beyaz gözüküyorlar :)

20496

20453

20452

20445

20448

20450

20451

19402

Çalışmak istiyenler özel mesaj atarak, Whatsapp'tan [TIKLA Yaz] veya telegramdan ulaşabilirler @riwe0

FİYAT LİSTESİ
Logo:
30₺
Profil fotoğrafı (pp): 20₺
Banner: 35₺
Forum Konu afişi: 20₺
Instagram hikaye afiş: 25₺
Instagram post afiş: 20₺
Instagram post+hikaye afiş: 35₺
YouTube thumbnail (video kapak fotoğrafı): 25₺
Hareketli banner: 10₺
Steam artwork şekil animasyonlu: 15₺
Steam artwork karakter animasyonlu: 25₺
Text veya logo gif: 10₺
Kendinize özel logo çizimi: 40₺

--Instagram paketi--
50₺
İçindekiler
Profil fotoğrafı (PP)
Post afiş
Hikaye afiş

Instagram Paketi Not: Instagram paketini satın alırsanız ömür boyu post + hikaye afişini 20₺ den alabilirsiniz.

--YouTube paketi--
80₺
İçindekiler
Logo
Profil fotoğrafı
Banner
2x thumbnail

YouTube Paketi Not: YouTube paketini satın alırsanız ömür boyu thumbnail ı 15₺ den alabilirsiniz.

¦-¦

Not: .psd dosyaları ek ücrete girer ve tasarım teslim edildikten 1 saat sonra düzenletme hakkınız dolar.

Not 2: YouTube thumbnail gibi devamlı çalışmak isteyenlere indirim sağlanacak.

Not 3: Fiyatlara takılmayın yaptırmak istiyorsanız mutlaka yazın.

Müşteri Yorumları

@RIWE Bu işin profesyoneli gönül rahatlığıyla tasarımlarınızı yaptırabilirsiniz :)
Ellerine sağlık dostum, çok sağolasın
eline sağlık çooook teşekkür ederim
Bu adam nasıl bu kadar ucuza yapıyor anlamış değilim, parasını sonuna kadar hakeden bir çalışma yaptı teşekkür ediyorum tekrar.
Çok harika bir tasarım olmuş hız konusunda biraz yavaş ama olur böyle şeyler sıra varmış elinize sağlık tekrardan
daha az önce logo yaptırdım efffsane oldu

10/10
logo ve taslak çalışması yaptırıldı arkadaş sağ olsun çok ilgili
Ellerine saglık kardeşim
İnstagram hesabım için logo aldım çok güzel yapıyor ellerine kollarına sağlık
Beton yetmez be :D
Verilen işin profesyoneli . Gönül rahatlığıyla tasarımlarınızı yaptırabilirsiniz .

Teşekkürler
Elinize sağlık masaüstü wallpaper yaptırıldı
1 adet logo çalışması yapıldı + wallpaper istenildi.. Kısa sürede tüm isteklerimiz yaparak teslimatı yaptı.. çalısmanın her aşamasında bilgi vererek begenilmeyen istenmeyen yerleri editledi. Çalışma süresi boyunca sabrından dolayı kendisine teşşekkür ediyorum...

+1 Tavsiye
Arkadaşla iş alımı yaptık, istediklerimin hepsini yaptı teşekkür ederim tekrardan. Hayırlı isler
muhteşem hizmet... sonuna kadar istekelre cevap verebilen ve profesyonel yaklaşım.
şiddetle çalışmanızı öneririm. eline saglık...
Gayet guvenilir ve başarıli . Satın aldım çok güzel bir işçilik cikardi .
Spotify için kapak yaptırdık arkadaş beklediğimizden çok daha iyisini yaptı işinin ehli biri güvenebilirsiniz parasını hak ediyor
Hocamın eline emeğine sağlık aynı gün içinde kısa sürede bir logo+afiş hazırlayıp özgün şekilde teslim etti bu fiyata başka yerde bu hizmeti bulamazsınız düşünen varsa daha fazla düşünmesin...??
Smm panelim için afiş yaptırdım her türlü konuda yardımcı oldu işlem umduğum dan daha çok erken bir saatte bitti. Kaliteli , ucuz ve hızlı bir Hizmet çok teşekkür ederim
İşini gerçekten iyi yapıyor. 2 adet logo yaptırdım gayet güzel yapıyor. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Teşekkürler..
Bir adet wallpaper aldım hızlıca teslim etti